Directie en management

Kinderdagverblijf ALtijd Lente is sinds 1 juli 2018 eigendom van Kinderdagverblijf Bloem. Kinderdagverblijf Bloem is in 2003 geopend in de Rivierenbuurt in Amsterdam. Bloem staat bekend om betrokken en enthousiaste leidsters, om mooie en lichte ruimtes en een persoonlijke aanpak. Bloem is opgericht door Gila en Ramon. Kinderdagverblijf Bloem heeft drie locaties in de Rivierenbuurt in Amsterdam. Het managementteam bestaat uit Ramon (algemeen directeur), Gila (pedagogisch directeur) en Marlies (leidinggevende)

Gila
GilaDirectie
Gila werkt sinds 1998 in de kinderopvang. Tijdens de opleidingen SPW en Management in de Kinderdagopvang heeft zij gewerkt bij kinderopvang organisaties in Amsterdam.

Het was haar grootste wens ooit zelf een kinderdagverblijf te beginnen. De werkzaamheden van een directrice hebben alleen niet zo veel met kinderen te maken dan zij zou willen en dat weerhield haar er in eerste instantie van om zelf een kinderdagverblijf te openen. Vandaar dat zij een zakenpartner zocht die deze zaken eventueel met haar zou kunnen delen, zodat zij zich kon toeleggen op de pedagogische aspecten van het kinderdagverblijf.

Ramon
RamonDirectie
Ramon is getrouwd met Gila en heeft na de HTS te hebben afgerond 5 jaar in de IT gewerkt. Hij had de droom ooit voor zichzelf te beginnen, maar wist niet goed waarin.

Wel moest het iets zijn waar direct contact met mensen belangrijk is en waar een dienstverlenende instelling goed van pas komt.

a very clear message about their approach to children

We visited a series of creches for our boys . As all parents, we wanted the best for our children

Mylene

Een tweede huis

Wij hebben onze beiden dochters met veel plezier bij Altijd Lente mogen onderbrengen 2 jaar lang. Een tweede thuis voor

Enrique

een vervanging van thuis

Onze dochter Emilie gaat sinds oktober 2017 naar Altijd Lente. Ze is daar bijna 4 dagen in de week, en

Sigrid

petit joyaux

Mes deux filles sont restées plus de deux ans chez Altijd Lente (Willemsparkweg 148). Cette crèche est un petit joyaux,

Kasia

bijzonder fijne plek

Altijd Lente is voor onze kinderen, maar ook voor ons als ouders, een bijzonder fijne plek geweest. Het is een

Jantien en Pepijn